O nama


SOD „Sebiha“ d.o.o. je agencija specijalizovano za pružanje usluga iz oblasti knjigovodstva, računovodstva i poreskog savjetovanja. Osnovna djelatnost preduzeća je pružanje računovodstvenih usluga obrtnicima, malim i srednjim preduzećima, udruženjima, asocijacijama i stranim predstaništvima.

SOD „Sebiha“ čini tim stručnih, obrazovanih i pouzdanih ljudi. Profesionalnost, uslužnost i kontinuirana edukacija karakteriše sve zaposlene. Potvrdu naše stručnosti i profesionalnosti garantuje naše dugogodišnje iskustvo u vođenju knjiga brojnim preduzećima iz zemlje i inostranstva, a mogu vam je dati i cenjeni klijenti knjigovodstvene agencije SOD „Sebiha“

U nas i naše usluge možete imati potpuno poverenje jer koristimo najsavremenije informacione tehnologije u cilju racionalizacije posla i postizanju efikasnosti. Samim tim nudimo konkurentne cene! Zaposlene u preduzeću odlikuju kontinuirano usavršavanje i ljubaznost, kao i potpuna odgovornost za sopstveni rad. U svakom trenutku obezbeđujemo poresko i poslovno savetovanje!